NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT کامپوزیت

Not known Factual Statements About کامپوزیت

Not known Factual Statements About کامپوزیت

Blog Article

افرادی که حرکت یا قرار گرفتن در معرض ایمپلنت را تجربه می کنند ممکن است نیاز به انجام اقدامات اضافی برای بهبود سلامت استخوان و لثه یا برداشتن یا جایگزینی ایمپلنت داشته باشند.

ترمیم و کامپوزیت دندان خرگوشی، بستن فاصله بین دندان‌ها با کامپوزیت، کامپوزیت روی دندان‌شکسته، کامپوزیت دندان نیش و غیره هر یک مراحل ترمیم متفاوتی خواهند داشت. در مراحل نهایی نیز باید فرم‌دهی پایانی کار انجام شود تا مواد به‌خوبی روی دندان‌ها قرار بگیرد.

این موضوع نه تنها جنبه درمانی دارد بلکه از نظر زیبایی هم بسیار مهم است.

برای این که بتوان کامپوزیت‌های دندانی را ریمو کرد، باید به شرایط اعمال آنها روی دندان‌ها توجه شود. اگر این روکش‌های کامپوزیتی بدون تراش مینای دندان روی دندان‌ها قرار گرفته باشند، می‌توان آنها را حذف کرد و دندان‌ها را به حالت قبلی خود بازگرداند.

استفاده از اباتمنت پیش ساخته هزینه و دفعات مراجعه به دندانپزشک را کاهش می دهد.

دقت انجام جراحی در این روش بسیار افزایش خواهد داشت و خونریزی مانند روش جراحی با تیغ، نخواهیم داشت.

اگر دندانها سالم باشند طبق قانون وزارت بهداشت کشیدن آنها ممنوع است. همچنین برای دندانهایی که دچار پوسیدگی شده اند بهتر است ترمیم و درمان صورت گیرد در مرحله آخر اگر درمان جواب نداد دستور به کشیدن آن داده می شود.

ایمپلنت دندان ( درون کاشت دندانی ) یک استوانه ای از جنس تیتانیوم است که با تاج یا روکش که به صورت پروتز دندانی می باشد . در استخوان فک قرار داده شده و جایگزین دندان از دست رفته می شود .

کامپوزیت‌های دندانی یکی از روش‌های بسیار مؤثر، در دسترس و کاربردی برای ترمیم مشکلات جزئی دندان‌ها است که می‌تواند به بهبود ظاهر و زیباترشدن لبخند افراد کمک کند. در این روش از انواع کامپوزیت برای دندان‌ها استفاده می‌شود که باید در انتخاب آنها شرایط فرد مراجعه‌کننده را در نظر گرفت.

بدون شک یکی از بهترین های این عرصه، جناب آقای دکتر علی سجودی است که سالهاست با تلاش و دلسوزی خود به هموطنان عزیزمان خدمات فوق العاده و مطلوب دندانپزشکی از جمله ایمپلنت دندان ارائه نموده اند.

ایمپلنت دندان می‌تواند برای جایگزینی یک دندان، چند دندان یا حتی برای جایگزینی همه دندانها استفاده شود. در برخی موارد استفاده از آنها صرفاً به دلایل پزشکی بوده و در برخی موارد مسئله زیبایی فرد هم وجود دارد.

این پوسیدگی‌های دندانی به دنبال تولید اسید توسط پلاک‌ها و باکتری‌های دهان ایجاد می‌شوند و مینای دندان را فرسایش می‌دهد. یکی از کاربردهای کامپوزیت دندان، برای پرکردن همین حفره‌های دندانی است. مواد کامپوزیتی به‌راحتی می‌توانند وارد check here این حفره‌ها شوند و آنها را به‌خوبی پر کنند.

در مواردی که کامپوزیت دندان نیاز به ترمیم دارد یا دچار تغییر رنگ و شکستگی شده است، باید به کا آن را برداشت.

آنها همچنین نکات و توصیه‌هایی برای بهبود بهداشت دهان و دندان به بیماران خود ارائه می‌دهند.

Report this page